Wie zijn wij dan ?

Knippen Enzo Breda is een toegankelijke kapsalon die al meer dan 60 jaar bestaat voor dames, heren en kinderen in de Oranjeboomstraat . Onze kappers en kapsters zijn professionele en vakbekwame kappers die up-to-date blijven door continue trainen en het volgen van cursussen. Vanouds een gevestigde naam in Breda met een rots vast vertrouwd team. 

In onze toegankelijke huiskamer kapsalon is jou haar in goede handen bij een team van ervaren vakbekwame kappers. Wil jij kennismaken en je haar toevertrouwen aan  Peter, Mike , Veronique , Diana of een van de andere kappers? Maak gerust een afspraak en kom langs in onze kapsalon. 

Tot snel

Peter

Gezicht van de kapsalon en al meer dan 25 jaar werkzaam. Herenkapper / Barbier in hart en nieren. Werkzaam op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Mike

Onze jongste aanwinst op vakgebied , sinds 3 jaar werkzaam bij ons en een kei in heren en damescoupes. Werkzaam op dinsdag, woensdag, vrijdagmiddag en avond & zaterdag.

Veronique

Creatief en kleurexpert zijn 2 kernwaarden van haar. Al meer dan 10 jaar een vertrouwd gezicht bij zowel de dames en de heren. Aanwezig op donderdag, vrijdag en zaterdag

Diana

Allrounder die sinds 5 jaar het team versterkt. Dames en herencoupes knippen zijn haar op het lijf geschreven, Werkzaam op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Lindsey

Onze jongste spruit die de opleiding volgt tot allround kapster op het Vitalis College in Breda. Inmiddels onmisbaar voor het team als extra paar handen. Werkzaam op woensdag, vrijdag en zaterdag

Wilfred

Oprichter en administratieve kracht achter de kapsalon. Heren knippen is het liefst wat hij doet. Werkzaam op zaterdag eens in de 2 weken.