Wie zijn wij dan ?

Knippen Enzo Breda is een toegankelijke kapsalon die al meer dan 60 jaar bestaat voor dames, heren en kinderen in de Oranjeboomstraat . Onze kappers en kapsters zijn professionele en vakbekwame kappers die up-to-date blijven door continue trainen en het volgen van cursussen. Vanouds een gevestigde naam in Breda met een rots vast vertrouwd team. 

In onze toegankelijke huiskamer kapsalon is jou haar in goede handen bij een team van ervaren vakbekwame kappers. Wil jij kennismaken en je haar toevertrouwen aan  Peter, Mike , Veronique , Diana of een van de andere kappers? Maak gerust een afspraak en kom langs in onze kapsalon. 

Tot snel

Peter

Gezicht van de kapsalon en al meer dan 25 jaar werkzaam. Herenkapper / Barbier in hart en nieren. Werkzaam op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Mike

Een vast teamlid en een kei op het vakgebied. Werkzaam op dinsdag, woensdag, vrijdag & zaterdag.

Veronique

Creatief en kleurexpert zijn 2 kernwaarden van haar. Al meer dan 10 jaar een vertrouwd gezicht bij zowel de dames en de heren. Aanwezig op donderdag, vrijdag en zaterdag

Diana

Allrounder die sinds 9 jaar het team versterkt. Dames en herencoupes knippen zijn haar op het lijf geschreven, Werkzaam op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Lindsey

Onze jongste aanwinst die sinds 3 jaar ons team versterkt. Lindsey is aanwezig op zaterdag.

Wilfred

Oprichter en administratieve kracht achter de kapsalon. Heren knippen is het liefst wat hij doet. Werkzaam op vrijdag ochtend.